dissabte, 1 de març del 2014

Mocador ProuBabes!

ProuBabes és un mocador tipus pitet a l'última moda que absorbeix les baves del teu bebè, mantenint la seva petita barbeta, coll i pit secs!

Tot comença, quan la Gina, amb ja més de 4 mesos, comença amb la dentició i amb les corresponents babes. Baveja molt i constantment té la barbeta i el coll humit. Tinc diferents pitets però en volia un que es mantigues sec durant tot el dia. Llavors, vaig provar pitets impermeables (de plàstic per la part de darrere) no obstant això, eren molt rígids i poc atractius, pitets de tovallola amb tancament de velcro que li poden irritar el coll i no suficientmentment impermeables. En definitiva, la meva princessa ha estat tapada per grans pitets sense gràcia.


Així, que havia de fer quelcom. He fet la prova aquesta mateixa tarda, he escollit una tela 100% cotó per la part del davant, que actua com a absorbent, mantenint les delicada barbeta del nadó, així com el coll i pit secs i lliure d'erupció. La capa inferior és de polar, pensant que encara fa fred, que actua com una base impermeable que impedeix que el líquid traspassi. El mocador té un snap a la part del darrera per poder-se ajustar-se bé al coll. 

Ara només cal que m'hi posi de valent, i en faci de diferents colors i models per poder combinar amb qualsevol de la seva roba.

Vols que t'en faci pel teu fill/a? o per regalar?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada